| בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה | |
|
|
מחבר | הודעה |
---|
nivord מנהל פורום Jade Dynasty
מספר הודעות : 27 Join date : 23.06.10
| נושא: בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה Sun Jun 27, 2010 3:40 am | |
| מישהו פה בפורום יכול להעלות מדריך להרחבה החדשה שתצא בחודש הבא על העבודות החדשות - celan & rayan ? ... פשוט יש לי בעיות במחשב ואני לא יכול להעלות מדריכים עם תמונות ואני לא יודע סינית... חחח כאילו שאין לי מאיפה להשיג את הבילדים הטובים לדמויות.... למי שמשקיע ומעלה גם שיתגאה בעצמו! תודה למי שיעשה מאמץ | |
|
| |
TheMaster Winner Of Forum F.M
מספר הודעות : 69 Join date : 24.06.10 מיקום : רמת גן
| נושא: Re: בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה Mon Jun 28, 2010 1:29 am | |
| חיפשתי באתר הראשי של המשחק אין כלום מצטער אולי יותר מאוחר | |
|
| |
SAGIVPA מנהל פורום Jade Dynasty
מספר הודעות : 38 Join date : 21.06.10 Age : 33 מיקום : מושב תלמי יפה
| נושא: Re: בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה Mon Jun 28, 2010 2:45 am | |
| האמת שאין ממש מדריכים כי ההרחבה יצאה רק בגירסא הסינית ושלנו תצא רק מתישהו בקיץ ככה שאף אחד עוד לא יודע מה קורה עם זה... אם אתה מעוניין לדעת קצת יותר על העבודות החדשות תבדוק בפורום אף אקס פי באחד הנעוצים...יש שם פירוט על כל מה שידוע על ההרחבה ואם אתה ממש מעוניין אני יכול להביא לך קישור להורדה של הגיסא הסינית עם ההרחבה ככה שתוכל לשחק שם רק בשביל שתוכל להכיר טיפה את העבודות החדשות ולראות את הסקילים, כל המשחק בסינית אבל אתה בטוח תידע איך לשחק! | |
|
| |
ztk55 מפקח ראשי של פורום FantasyMMORPG
מספר הודעות : 92 Join date : 24.06.10 Age : 27 מיקום : ראש פינה
| נושא: Re: בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה Mon Jun 28, 2010 3:03 am | |
| - SAGIVPA כתב:
- האמת שאין ממש מדריכים כי ההרחבה יצאה רק בגירסא הסינית ושלנו תצא רק מתישהו בקיץ ככה שאף אחד עוד לא יודע מה קורה עם זה...
אם אתה מעוניין לדעת קצת יותר על העבודות החדשות תבדוק בפורום אף אקס פי באחד הנעוצים...יש שם פירוט על כל מה שידוע על ההרחבה ואם אתה ממש מעוניין אני יכול להביא לך קישור להורדה של הגיסא הסינית עם ההרחבה ככה שתוכל לשחק שם רק בשביל שתוכל להכיר טיפה את העבודות החדשות ולראות את הסקילים, כל המשחק בסינית אבל אתה בטוח תידע איך לשחק! אחי לא יודעים גם אם בקיץ,התאריך לא ידוע ויכול להית שזה יצא ביולי הבא למשל | |
|
| |
TheMaster Winner Of Forum F.M
מספר הודעות : 69 Join date : 24.06.10 מיקום : רמת גן
| נושא: Re: בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה Mon Jun 28, 2010 3:10 am | |
| הכול תליו מתי שהם יסימו לתרגם את זה כי יש להם את הקבצים והכול אבל בסינית אז FAIL | |
|
| |
whitetiger מנהל פורום FlyFF & Grand Chase
מספר הודעות : 15 Join date : 23.06.10 Age : 28 מיקום : מרכז
| נושא: Re: בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה Mon Jun 28, 2010 3:22 am | |
| זה יעזור אם אני יביא סרטונים? | |
|
| |
nivord מנהל פורום Jade Dynasty
מספר הודעות : 27 Join date : 23.06.10
| נושא: תקשיבו Mon Jun 28, 2010 6:43 am | |
| לא לא לא זה לא הבעיה הסרטונים והעבודות עצמן.... אני ראיתי את העבודות ואני מכיר את הסקילים... פשוט התכוונתי להעלות מדריך עליהם וגם בפורום פורום מחקו את הפרסום של ההרחבה... אז ביקשתי ממישהו להעלות מדריך אם הוא מכיר את העבודות כמו בFXP שהם מכירים.... ולי יש בעיה במחשב ואני לא יכול להעלות תמונות... | |
|
| |
ztk55 מפקח ראשי של פורום FantasyMMORPG
מספר הודעות : 92 Join date : 24.06.10 Age : 27 מיקום : ראש פינה
| נושא: Re: בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה Wed Jun 30, 2010 2:50 am | |
| - nivord כתב:
- לא לא לא זה לא הבעיה הסרטונים והעבודות עצמן.... אני ראיתי את העבודות ואני מכיר את הסקילים... פשוט התכוונתי להעלות מדריך עליהם וגם בפורום פורום מחקו את הפרסום של ההרחבה... אז ביקשתי ממישהו להעלות מדריך אם הוא מכיר את העבודות כמו בFXP שהם מכירים.... ולי יש בעיה במחשב ואני לא יכול להעלות תמונות...
אחי עזוב,שיסיימו יהיה פה הכול,מה לעשות שבפורום אחר(לא חשוב שמות) תרגמו הכל מסינית | |
|
| |
| בקשה| העלאת מדריך להרחבה החדשה | |
|