מספר הודעות : 21 Join date : 21.06.10 Age : 30 מיקום : חולון
נושא: מדריך|לבניית משתמש למתחילים ל THIEF Mon Jun 21, 2010 9:16 am
אז עכשיו אני אתן לכם איך לעלות את הסטטים כמו שהבטחתי.. אני ימשיך ואפתח עוד אשכולות לג'ובים אחרים גם THIEF: בשביל גנב אתם צריכים 25 DEX כדי להפוך להיות גנב והכול אחר תעלו בLUK ככה STR 4 DEX 25 INT 4 LUK 40+ אחריי שיהיה לכם 40+ בLUK תעלו כל פעם 4 LUK ו1 DEX
אם אתם רוצים להיות DEXLEESS אז תשאירו את הDEX ל25 והכול כל רמה שתעלו תעלו 5 LUK ו0 DEX ואם תרצו להיות SCARAB LOW DEX זאת אומרת שיהיה לכם את הCLAW (הנשק של אססין) של רמה 70 עליכם אז תעשו 100 DEX והכול אחר בLUK (הוא צריך 110 DEX אבל בטוח יהיה לכם בגדים שיעלו לכם ל110 DEX )
BANDIT:
לבאנדיט זה הכול אותו הדבר אם תאם רוצים BANDIT עם דימייג' טוב אז אתם צריכים קצת STR הרבה DEX וקצת LUK ככה תעשו כל רמה
1 STR 3 DEX 1 LUK
או שאפשר גם ככה 1 STR 4 DEX 0 LUK שזה יהיה LUKLEESS ותיהיו מאוד חזקים ככה
הג'וב הראשון שתקבלו ברמה 10 יהיה הוא יהיה מBEGGINER לTHIEF שתצטרכו 25 DEX על בטוח בשביל להפוך להיות אחד כזה תקבלו לSIN את הסקיל LUCKY SEVEN ולBANDIT תמונה עם חרבות כאלה לא זוכר בול... הג'וב השני יהיה ברמה 30 שזה ASSASIN יהיה לכם סקילים חדשים כמו HASTE שתיהיו יותר מהירים ושתקפצו הרבה יותר גבוה שתצטרכו להפוך אותו למקסימום אותו דבר גם לCRITICAL RATE שתצטרכו להפוך אותו למקסימום בכל רמה אתם מקבלים 3 נקודות לעלות בSKILLS
לDIT יש גם HASTE אבל תצטרכו רק LVL 10 מתוך 20 כי הוא צריך לעלות גם על CRITICAL RATE על מקסימום ועוד כמה סקילים שבהמשך הדרך אחריי שאני אסיים פתוח מדריכים על מתמשים למתחילים ( של תפקידים) אני אפתח על סקילים גם
בגוב' שלוש אתם מASSASIN הופכים להיות HERMIT ומBANDIT לCHIEF BANDIT
ויהיה לכם גם גוב' רביעי על ג'וב רביעי אני רוצה לפתוח מדריך לבד
BaKe מנהל פורום 2Moons/Dekaron
מספר הודעות : 22 Join date : 27.06.10
נושא: Re: מדריך|לבניית משתמש למתחילים ל THIEF Mon Jun 28, 2010 7:35 pm
לפי מה שאני יבנתי ששחקתי פעם, באנדיט לא חייב להיות STR זאת אומרת שהוא לא מעלה לSTR כי זה לוקח לו נקודות. אז יש עוד דרך לעלות לסטטים שלו.
בכללי המדריך לו מושקע עד כדי כך, יכולת לעשות יותר טוב ורציני אבל בכל זאת המדריך בסדר להתחלה של הפורום. מקווה שהמדריך הבא שלך יהיה עם סקילים ותמונות.
בהצלחה עם שאר המדריכים D:
רפי-Admin בעל האתר
מספר הודעות : 204 Join date : 19.06.10
נושא: Re: מדריך|לבניית משתמש למתחילים ל THIEF Mon Jun 28, 2010 7:36 pm
BaKe כתב:
לפי מה שאני יבנתי ששחקתי פעם, באנדיט לא חייב להיות STR זאת אומרת שהוא לא מעלה לSTR כי זה לוקח לו נקודות. אז יש עוד דרך לעלות לסטטים שלו.
בכללי המדריך לו מושקע עד כדי כך, יכולת לעשות יותר טוב ורציני אבל בכל זאת המדריך בסדר להתחלה של הפורום. מקווה שהמדריך הבא שלך יהיה עם סקילים ותמונות.
תגובות בונות!
ron345 ברוך הבא ל F.M
מספר הודעות : 16 Join date : 20.06.10
נושא: Re: מדריך|לבניית משתמש למתחילים ל THIEF Mon Jun 28, 2010 7:38 pm
BaKe כתב:
בדרך כלל באנדיט הוא לא DEX?
לא כל כך מבין
xtoko משתמש רגיל
מספר הודעות : 21 Join date : 21.06.10 Age : 30 מיקום : חולון
נושא: Re: מדריך|לבניית משתמש למתחילים ל THIEF Tue Jun 29, 2010 6:51 am
ron345 כתב:
BaKe כתב:
בדרך כלל באנדיט הוא לא DEX?
לא כל כך מבין
כן זה מה שרשמתי חחח פשוט הוא צריך גם קצת STR
רפי-Admin בעל האתר
מספר הודעות : 204 Join date : 19.06.10
נושא: Re: מדריך|לבניית משתמש למתחילים ל THIEF Tue Jun 29, 2010 1:13 pm
xtoko כתב:
ron345 כתב:
BaKe כתב: